Societatea Aquatim a fost autorizată recent de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară să execute lucrări de specialitate în domeniile cadastrului, geodeziei şi cartografiei, în clasa S, autorizare valabilă 5 ani.

Lucrările respective vor fi realizate de salariaţii Biroului GIS, care sunt familiarizaţi cu folosirea aparaturii specializate şi au cunoştinţele şi experienţa necesare. Aceştia vor putea executa lucrări de cadastru, exclusiv în folosul şi în cazul proprietăţilor societăţii Aquatim, precum şi verificări autorizate, ridicări topografice, măsurători de volumetrie şi ale suprafeţelor şi trasări ale reţelelor edilitare.

„Este o reuşită a biroului nostru cu care mândrim şi cu care ne vom putea ajuta de acum înainte colegii de la alte departamente, în proiectele lor”, a declarat Marius Bena, inginer în cadrul Biroului GIS, cel care s-a ocupat îndeaproape de tot procesul de autorizare. „Clienţii” care vor apela la colegii de la GIS pentru suport topografic sunt serviciul administrativ-patrimoniu, serviciul investiţii, biroul tehnic, sucursalele, precum şi alte compartimente care execută lucrări pe teren. De oriunde ar veni solicitările şi oricare ar fi acestea, un lucru este însă cert. Aquatim are acum posibilitatea de a beneficia de aceste servicii în timp mai scurt şi de a-şi reduce cheltuielile aferente. Ceea ce nu va afecta cu nimic calitatea prestaţiilor, colegii de la GIS lucrând cu aparatură de înaltă precizie!