Societatea Aquatim s-a clasat pe locul I la Topul Firmelor din judeţul Timiş, la categoria întreprinderi mari și pentru domeniul și grupa de activitate specifice.

Evenimentul, organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara, este unul de referință în mediul de afaceri timișean, iar topul evidențiază activitatea firmelor evaluate din anul financiar precedent.

Nu este prima dată când rezultatele financiare ale societății demonstrează excelența în afaceri, Aquatim numărându-se printre firmele campioane mai mulți ani la rând. De altfel, clasarea pe primele trei poziții din topul județean al firmelor în ultimii cinci ani a mai adus operatorului regional de apă încă o recunoaștere – trofeul de excelență, acordat de CCIAT în cadrul aceleiași festivități.

Prezenţa în top este o certificare a faptului că societatea funcţio¬nează în condiţii de eficien¬ţă economică. Dincolo de rezultatele financiare, investițiile pe care Aquatim le-a făcut și le face pentru timișoreni și timișeni vin să dovedească performanța companiei, angajamentul și implicarea vizavi de situația regiunii, inclusiv cea economică. În prezent, societatea are în derulare un program de investiții în valoare de 119 milioane de Euro, prin care în județul Timiș se vor construi 300 km de conducte noi de apă și canalizare, 7 stații de epurare a apei uzate și 3 stații de tratare a apei potabile.