Şi în anul 2013, aşa cum am fost obişnuiţi an de an, conducerea Aquatim, împreună cu sindicatele, a organizat un nou turneu de minifotbal. Acest ultim turneu a fost o premieră, în sensul că nu s-a mai desfăşurat în lunile de vară pe un teren în aer liber, ci a fost organizat în lunile de iarnă în sala de sport de la Moşniţa Nouă.

Organizatorii, prin vocea domnului Fîșcu Constantin, au dorit ca în acest campionat şi în cele ce vor urma fiecare echipă să fie formată doar din membri aparţinători secţiei respective. În cazul în care o secţie nu-şi face echipă, atunci, pentru a păstra spiritul de competiţie între secţii, a fost permisă includerea jucătorilor de la alte secţii în echipa respectivă.

Câștigătoarea campionatului a fost echipa DIS 2 care s-a impus în finală, în faţa celor de la Phoenix Buziaș, cu scorul de 4-2.

Iată ce ne-au declarat câţiva colegi care au luat parte la campionatul de fotbal din sală:

Valentin Vlaicu (DIS 2): „Mă bucur că cei care s-au ocupat de organizare au reuşit să strângă rândurile şi, cu eforturi considerabile, au reuşit să organizeze acest campionat în cele mai bune condiţii. Cât despre fotbal … cei mai buni au câştigat. Mulţumim celor care ne-au susţinut frenetic din tribune, ne bucurăm ca nu i-am dezamăgit. Felicit toate echipele şi urez să ne putem revedea sănătoşi la următorul campionat!”

Bogdan Murariu (FC Bega): „A fost un campionat reuşit, în condiţiile în care a fost organizat prea târziu.”

Cristian Cândea (Phoenix Buziaş): „La acest ultim turneu de fotbal organizat de sindicatul Aquatim, echipa noastră, Phoenix Buziaş, aparţinând sucursalelor Buziaş şi Făget, cunoscut fiind faptul că doi membri ai echipei sunt veniţi de la Făget, a ocupat un onorabil loc 2. Primă repriză a fost foarte proastă, am avut emoții, sau poate eram cu gândul la petrecerea de final… Repriza a doua a fost mai bună, am reuşit să marcăm şi să ne creăm ocazii de gol, dar a fost prea târziu. La precedentele ediţii am ocupat locul 3, acum, cum spuneam, locul 2, așa că sperăm ca în acest an să reuşim să aducem cea mai importantă cupă care ne lipseşte din vitrină, adică locul 1! Mulţumesc tuturor colegilor de echipă pentru aportul lor, cât şi organizatorilor pentru condiţiile foarte bune de joc, la sala din Moşniţa Nouă. ”