Pentru a-i stimula și determina să fie creativi chiar și în pandemie, Aquatim a decis să lanseze un concurs intern de idei pentru angajați. Interesul a fost mare, iar proiectele depuse consistente.

Juriul, format din specialiști și managementul Aquatim, a luat în considerare aspecte legate de eficientizarea activității companiei noastre, prin reducerea de costuri, coerența ideilor și respectarea desfășurării unui proiect, gradul de noutate și de aplicabilitate a ideii propuse, respectiv bugetul disponibil pentru ducerea la bun sfârșit și implementare.
Concursul de idei a strâns proiecte relevante și de impact. Ideile câștigătoare au fost premiate de conducerea Aquatim, proiectele urmând să fie parte a acțiunilor imediate și de viitor, cu implicarea și susținerea celor care au avut inițiativa și care le-au propus.

Așadar, câștigătorii Concursului de idei Aquatim – Ediția I:
Locul 1 – Adrian Cococeanu, cu tema „Identificarea, eficientizarea și analiza riscurilor asociate hidroagregatelor ce alimentează rețeaua de distribuție a municipiului Timișoara și extinderea conceptului în întreaga arie de operare”.

Locul 2 – Marian Prisneac Roventa, cu tema „Dispozitiv găurire sub presiune”.

Locul 3 – Cristian Păcurar, cu tema „Eficientizarea achiziționării unor produse cu cost redus și utilizare cu frecvență rară”.

Ca pas următor firesc, Aquatim va urmări punerea în practică a acestor trei idei de podium. Mai mult, și proiectele necâștigătoare intrate în concurs vor avea șanse de implementare, pentru că sunt bune și eficiente.