În cadrul campaniei Aquatim Creștem debitul la… SĂNĂTATE, inițiate de către medicul Cristina Nica, angajații societății au donat sânge pentru a-i ajuta pe cei a căror viață depinde de existența flaconului cu grupa potrivită. Nu este prima dată când Aquatim „furnizează” sânge, la fel de important pentru viață ca apa pompată în rețea în fiecare zi. Campaniile de donare de sânge sunt deja o tradiție în această perioadă a anului, echipa mobilă a Centrului Regional de Transfuzie Timișoara fiind prezentă cu numeroase ocazii la sediile noastre.

Nu a fost deloc un efort pentru colegi, deoarece atmosfera a fost una prietenoasă și caldă, cu glume și zâmbete, căci atunci când știi că faci o faptă bună nimic nu pare greu. „Veteranii” donatori i-au încurajat pe cei veniți pentru prima dată și le-au insuflat din încrederea și optimismul lor, amintindu-le totodată că o cantitate mică de sânge prelevată de la un om sănătos poate face diferența dintre viață și moarte pentru cineva aflat în suferință.

Sala de ședințe a Aquatim s-a transformat în sediul mobil al Centrului Regional de Transfuzie Timișoara, iar personalul Centrului, profesionist și amabil ca de obicei, dotat cu truse sterile și echipamentele necesare, a interacționat perfect cu oamenii, a oferit un zâmbet și o glumă celor veniți pentru prima dată și a destins atmosfera astfel încât experiența să nu fie una traumatizantă, iar angajații să-și dorească repetarea acestui gest extraordinar. De fapt s-a și lansat deja invitația pentru o viitoare campanie, sperăm noi cu același succes, sau, de ce nu, chiar mai mare. Așadar, și această inițiativă a Cristinei Nica, s-a dovedit a fi lăudabilă, alături de celelalte două: prima legată de dependența de fumat și alcool, respectiv a doua de nutriție și stil de viață sănătos.