Cea mai aşteptată sărbătoare a iernii, de către copii, Moş Nicolae, a fost marcată la Aquatim, într-o atmosferă specială, cu copii deosebiţi şi vizitatori pe măsură!

Oaspeţii noştri au fost 10 copii ai Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Constantin Pufan”, însoţiţi de două profesoare inimoase, sosiţi cu decoraţiuni, felicitări, globuleţe, brăduţi şi steluţe, toate, confecţionate, cu talent, de ei, pentru toţi doritorii!

Aquatim le-a oferit, ce cea mai mare deschidere, spaţiul de desfăşurare, colegii noştri, dar şi clienţii, au venit, în număr mare, să admire şi să-şi achiziţioneze „piese” foarte frumoase de iarnă, făcute din suflet de aceşti copii extraordinari.

Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Constantin Pufan” este o instituţie de învăţământ special care şcolarizează copii cu vârste cuprinse între 2 şi 17 ani, cu deficienţe auditive, dar si cu deficienţe senzoriale multiple. În prezent, instituţia are un numar de 105  beneficiari, fiind unică în regiunea de vest a ţării. Situaţia, familială şi materială, problematică, dar şi deficienţele de auz care le îngrădesc integrarea lor şcolară, profesională şi socială, au lăsat o anumită amprentă asupra copiilor, însă nu îi împiedică să se exprime, ori de câte ori doresc, prin artă. Ceea ce s-a şi întâmplat, în 6 decembrie, la Aquatim.

Impresiile copiilor ne-au lăsat fără cuvinte… S-au simţit apreciaţi şi iubiţi!

Cât despre noi, a fost o reală onoare să-i găzduim şi încurajăm. Abia aşteptăm o viitoare acţiune cu ei!