Aquatim vă invită, vineri, 28 februarie, ora 10, la sediul central, din strada Gheorghe Lazăr, Nr. 11 A, la o acţiune de suflet, cu şi pentru copiii cu deficienţe de auz şi vorbire, de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Constantin Pufan”.

Aquatim continuă, de fapt, campania de promovare a talentelor şi competenţelor copiilor şi tinerilor speciali din regiune, pentru că merită toată atenţia şi susţinerea, sunt speciali, încrezători şi deştepţi! Sperăm să fiţi alături de noi, vineri pentru a sărbători intrarea în luna lui Mărţişor şi debutul primăverii!

Copiii şi tinerii de la Pufan vin cu mărţişoare şi felicitări, confecţionate de ei, pe care vi le vor prezenta, în speranţa că le va fi apreciat talentul, patentat, de altfel, în cadrul numeroaselor competiţii şi concursuri locale şi naţionale.

Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Constantin Pufan” este o instituţie de învăţământ special care şcolarizează copii cu vârste cuprinse între 2 şi 17 ani, cu deficienţe auditive, dar si cu deficienţe senzoriale multiple. În prezent, instituţia are un numar de 105 beneficiari, fiind unică în regiunea de vest a ţării.

Situaţia, familială şi materială, problematică, dar şi deficienţele de auz care le îngrădesc integrarea lor şcolară, profesională şi socială, au lăsat o anumită amprentă asupra copiilor, însă nu îi împiedică să se exprime, ori de câte ori doresc, prin artă. Iar ei o fac extraordinar de bine!

Vă aşteptăm, aşadar, să le reconfirmăm talentul şi buna cuviinţă de care veţi fi impresionaţi!