Astăzi au început lucrările de refacere a rețelei de canalizare pe strada Telegrafului, pe porțiunea cuprinsă între străzile Samuil Micu și Renașterii.
La finalizarea acestei porțiuni, lucrările vor continua cu tronsonul cuprins între străzile Samuil Micu și Mihail Kogălniceanu. În total se vor înlocui circa 700 m de conducte de canalizare.

Lucrările fac parte din programul mai amplu de investiții în rețelele de apă și canalizare din județ, derulat de Aquatim și finanțat din fonduri europene, rpin POS Mediu. La finalul proiectului, în Timişoara, investiţiile vor însuma 10 km de reţea nouă de apă şi aproximativ 30 km de sistem de canalizare nou, în valoare de 53 milioane de lei.

Suntem conştienţi că şantierul are impact negativ asupra populaţiei din zona respectivă însă, investiţia vizează, în final, creşterea confortului cetăţenilor. Probabilitatea apariţiei avariilor ulterioare la rețeaua de canalizare va fi foarte mică. După reabilitarea reţelelor subterane, în zona respectivă se va face amenajarea străzilor şi a trotuarelor.

Pentru buna desfăşurare a lucrărilor şi evitarea unor incidente recomandăm șoferilor sau posesorilor de autovehicule să îşi parcheze maşinile pe străzile alăturate celor pe care se desfăşoară lucrările, iar pietonilor să traverseze doar pe podeţele special amenajate pe străzile în lucru.