Aquatim vă invită, luni, 2 martie, ora 11,30, la sediul central, din strada Gheorghe Lazăr, Nr. 11 A, la o acţiune de suflet, cu şi pentru copiii cu deficienţe de auz şi vorbire, de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Constantin Pufan”.

Copiii şi tinerii de la Pufan sunt deja, de trei ani, prietenii noștri speciali. La început de primăvară, ei vin cu mărţişoare şi felicitări, confecţionate de ei, pe care vi le vor prezenta, în speranţa că le va fi apreciat talentul, patentat, de altfel, în cadrul numeroaselor competiţii şi concursuri locale şi naţionale.

Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Constantin Pufan” este o instituţie de învăţământ special care şcolarizează copii cu vârste cuprinse între 2 şi 17 ani, cu deficienţe auditive, dar si cu deficienţe senzoriale multiple. În prezent, instituţia are un numar de 105  beneficiari, fiind unică în regiunea de vest a ţării. Deficienţele de auz pe care le au acești tineri deosebiți nu le îngrădesc integrarea şcolară, profesională sau socială și nici nu îi împiedică să se exprime, ori de câte ori doresc, prin artă. Iar ei o fac extraordinar de bine!

Aquatim se implică frecvent în campanii de promovare a talentelor şi competenţelor copiilor şi tinerilor speciali din regiune, pentru că merită toată atenţia şi susţinerea noastră.

Vă aşteptăm, cu interes, în 2 martie, să le reconfirmăm talentul şi buna cuviinţă de care veţi fi impresionaţi!