Sosirea primăverii reprezintă, şi pentru Aquatim, un moment de refacere a forţelor proprii în tot ceea ce înseamnă agenda consistentă a evenimentelor sociale, dedicate clienţilor noştri, de la mici, la mari. Renaşterea naturii vine la pachet cu redeschiderea acţiunilor pe care îndeosebi copiii le aşteaptă. Ore pe tematica apei în şcoli, vizite în uzinele de tratare a apei, discuţii cu specialiştii noştri, apropierea evenimentului principal – Ziua Apei – şi câte şi mai câte! Toate evenimentele de factură socială, marca Aquatim, sunt, fără doar şi poate, aşteptate şi de noi, căci impresiile şi reacţiile de după finalizarea lor ne încântă şi ne motivează.

Şi în acest debut de primăvară, pe 27 februarie, mai exact, vom fi gazdele prietenilor noştri de la Şcoala Specială Constantin Pufan, copii şi tineri cu deficienţe de auz şi vorbire, extraordinar de talentaţi în arta confecţionării podoabelor tematice. În întâmpinarea lui 1 martie, artiştii de la Pufan vor veni cu o ofertă interesantă, ce cuprinde mărţişoare, felicitări şi diverse decoraţiuni. Angajaţii Aquatim, dar şi clienţii care ne trec pragul, în această zi, sunt invitaţi să admire şi să achiziţioneze produsele hand-made, pe care copiii le realizează cu atâta dăruire.

„E o mare bucurie pentru ei, pentru noi toţi, să fim oaspeţii Aquatim! Muncim intens, de la o întâlnire la alta, pentru a nu vă dezamăgi. Ne simţim minunat şi abia aşteptăm reîntâlnirea! Pentru aceşti tineri, demersul dumneavoastră nu se poate descrie în cuvinte, se simt utili şi îndrăgiţi!”, a mărturisit Carmen Georgescu, profesorul însoţitor al elevilor de la Şcoala Pufan.

Imediat după acţiunea dedicată Mărţişorului, Biroul de Comunicare şi Relaţii Publice merge în şcoli, pentru a susţine ore de educaţie pe tematica apei, în general la clase mici, unde interesul este major. Primele întâlniri cu copiii se vor consuma la Şcoala Lenau, unde le vom explica, pe planşe, circuitul apei în natură şi drumul lung pe care apa îl parcurge, de la captarea din râul Bega şi până la robinet. Orele în şcoli se vor întinde pe tot parcursul lunii martie, iar în aprilie, Aquatim va organiza un alt eveniment aşteptat, dedicat generic Săptămânii Altfel, chiar dacă, din acest an, aceasta nu mai are o perioadă fixă.