Angajatul Aquatim, Ion Mititelu, este mai mult decât un simplu purtător de legitimaţie de companie…e un sportiv de carieră şi deţinător de premii şi diplome importante în domeniul culturismului!
Din tinereţe, Ion Mititelu a fost atras de sport, culturismul detaşându-se, însă, categoric. Motivaţiile sunt numeroase: forţă, frumuseţe, inedit. E o disciplină care, în opinia angajatului companiei noastre, îmbină fericit toate aceste aspecte şi încă pe atât!
“Iubesc sportul ăsta, îl practic cu imensă pasiune! E greu, e şi aici nevoie mare de fonduri, totul e scump, concursurile, deplasările costă, dar e prea frumos pentru a mă gândi să renunţ. Acum, spre exemplu, mă antrenez acasă, mi-am improvizat o sală cu gantere, discuri, bare şi e foarte bine!“, ne-a povestit Mititelu.
Rezultatele se văd, căci medaliile nu mai reprezintă, demult, o problemă pentru culturistul nostru. Recent, la Şimleu Silvaniei, Ion Mititelu a câştigat medalia de bronz, la categoria 70 de kilograme, 40-49 de ani, reprezentând CS Florin Teodorescu Timişoara. Competiţia a fost una de prestigiu: Campionatele Naţionale de Culturism Masters şi a avut loc în 28 mai.
Pentru acest Masters, Mititelu şi-a schimbat alimentaţia, a slăbit drastic, de la 78 la 65 de kilograme, şi a adoptat un tip nou de antrenament. Unde? În balcon… Da, chiar aşa! Culturistul se antrenează cel mai bine în propriul balcon pentru că nu-l deranjează nimeni, are linişte şi se poate concentra fără vreo restricţie. A refuzat ofertele venite din partea unor săli de sport profesioniste şi este foarte bine aşa cum este!
“Sunt dur cu mine în ceea ce fac, nu-mi place să fiu superficial, nu agreez jumătăţile de măsură, mă dedic total. Nu suport gălăgia, iar aici am linişte şi nu mă întreabă nimeni nimic. M-am obişnuit să mă antrenez acasă, suntem doar doi în ţară care ne pregătim în balcon, eu şi Mircea Sibiceanu, din Piteşti”, ne-a spus Ion Mititelu.
În perspectiva apropiată, culturistul se pregăteşte pentru două competiţii mari: Cupa Federaţiei şi Cupa României. Aquatim va fi alături de Ion Mititelu, cum a fost şi în toţi aceşti ani, susţinându-l şi încurajându-l.