E un nume în Street Art, e din Mexico City, e tânără, frumoasă şi talentată! Ca toate artistele din acest domeniu inedit. E Paola Delfin şi vine la Timişoara, la Fis Art 2016! Spre imensa noastră bucurie, vine şi la Aquatim, mai precis pe frontul artistic deschis de noi la Staţia de Tratare a Apei Bega! Paola Delfin se alătură artiştilor spanioli care vor umple curtea uzinei de apă, începând de miercuri, şi care vor transforma întreg perimetrul într-o imensă poveste tematică!
Paola Delfin este un artist mexican a cărui activitate este influențată în principal de ilustrații, forme organice și materiale neobișnuite. Paola s-a născut în Mexico City şi, de mică, a avut un creion şi-o hârtie în mână, schiţându-şi lumea proprie, după propria-i imaginaţie. A fost şi este atrasă de frumuseţea şi sensibilitatea feminine, fiind omul care aplică o gamă largă de schimbări incredibile şi contraste în lucrările sale.

delfin paola delfin 1 delfin 2 delfin 3 delfin 4
„Eu cred că arta trebuie să fie văzută peste tot unde este posibil, pentru a aduce un perete alb la viață, pentru a scrie o poveste pe şi din el. Pasiunea mea este de a crea, îmi place să spun poveşti cu mâinile mele, poveşti vizibile pentru toată lumea! E un sentiment extraordinar, este ceea ce mă face să declar că-mi place să fiu artist!”, este crezul Paolei Delfin.
Artista mexicană are un portofoliu impresionant de lucrări şi premii, compilaţii întregi de opere murale, în toată lumea, de dimensiuni impresionante. Lucrează şi pe pânze sau diverse materiale, pe ziduri, clădiri, pereţi. De săptămâna viitoare, îşi va lăsa amprenta şi pe clădirile Aquatim. E mai mult decât onorant! Mulţumim frumos!