Compania noastră s-a alăturat, anul trecut, unei campanii minunate ce-şi propune construirea unui viitor spital al copiilor, în Bucureşti. Asociaţia 1 Leu org şi-a propus să strângă fonduri pentru viitorul centru medical “unde să vină să-și recapete copilăria și viața întreagă și copiii din alte țări”, prin acţiuni inedite, sportive prin excepţie. Astfel, lună de lună, în toată ţara, în diferite zone urbane, se aleargă pentru acest obiectiv nobil.

Aquatim este la datorie, de fiecare dată, în sprijinul tinerilor şi copiilor care aleargă, prin oferirea de apă proaspătă, fie vară, fie iarnă, din dozatoarele proprii.

Sâmbăta aceasta, vom fi din nou prezenţi la Pădurea Verde, unde organizatorii şi-au dat întâlnire, dis de dimineaţă, pentru o nouă alergare.

Din 2015 şi până în acest moment, la Timişoara s-au strâns  38.613 de lei şi 233 kg în cea de-a doua campanie de strângere de monede – o altă parte a poveştii frumoase.

Pentru a participa, trebuie să urmați 2 pași foarte simpli, spun cei care girează acest proiect:

  1. Vă prezentați la locul de start.
  2. Donați minim un leu în beneficiul spitalului, pentru participare.

“Nu este vorba despre un concurs, ci despre o alergare simbolică, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru spital; nu există limită de distanță sau de timp. Ținând cont de scopul acestei acțiuni, dar și de faptul că suntem diferiți, cu preocupări și așteptări diferite, se propun două trasee, pentru ca fiecare participant să se simtă confortabil susținând acest proiect”, se mai arată în invitaţie.

Sâmbătă, 4 februarie, în locul preferat de organizatori, Pădurea Verde, s-au reîntâlnit sportivii amatori şi-au pornit într-o nouă alergare pentru viaţă.

Izabela Drăgilă, organizatorul evenimentului, a alergat, cot la cot, cu colegii ei şi s-a arătat bucuroasă de participare şi implicare. Aquatim a fost, din nou, responsabil cu hidratarea sportivilor, iar apa oferită a fost epuizată până la ultima picătură!