Biblioteca Judeţeană Timiş “Sorin Titel” organizează, în 25 mai, a doua ediţie Concentrica, eveniment inedit de citit colectiv! Vorbim de o iniţiativă unică, la care participă iubitorii de poezie sau proză, de lecturi în public, de artă şi frumos. Totul se va întâmpla în Piaţa Libertăţii unde vor fi puse şiruri de scaune pentru participanţii la lectură, pe cercurile concentrice aferente. Ca şi anul trecut, Concentrica a reuşit să reunească reprezentanţi din cele mai diverse domenii care, la prima vedere, n-au legătură cu poezia sau proza, însă doar la prima vedere…

Aquatim a răspuns cu un DA categoric lecturii în public, astfel că, şi în primăvara aceasta, vom face echipă cu Poliţia, Salvarea, Pompierii, spitalele, regiile, companiile Timişoarei şi vom citi poeme din volumul Blândul ceas al reîntoarcerii, de Ioan Crăciun.

Atmosfera inedită va fi completată de motocicletele celor de la Timișoara Bikers, precum și de șevaletele Fototecii BJT, cu o colecție surpriză a Fototecii BJT. Prima ediție a „lecturii concentrice” a avut loc pe 19 mai 2016.