Duminică, 13 mai, Timișoara a fost luată cu asalt de bicicliști și alergători amatori, în cadrul ediției cu numărul XIV a Crosului Firmelor, în organizarea Atletic Club Maraton. Sub motto-ul ingenios “Hai sa iti intreci șeful, din nou si din nou!”, Clubul la fel de ingenios a strâns la start peste 600 de participanți din tot orașul, dornici să facă în primul rând mișcare și mai apoi să și câștige notorietate.

13-le a fost cu noroc pentru foarte mulți dintre sportivii de duminică, cât despre Aquatim – partener de cursă lungă al evenimentului – aici victoria a fost una generoasă! Din cei 11 participanți ai companiei, mici și mari, doi s-au remarcat evident: Bogdan Preda, locul 1 la 5000 de metri alergare/masculin și Alexandra Vid, locul 3 la proba de alergare 2500 de metri/copii. Echipa Aquatim a fost alcătuită din: ciclism – Cristi Păcurar si Adrian Petrașcu, alergare 5 km – Octavian Zamfira, Bogdan Preda și Sergiu Blidariu, alergare 2,5 km – Diana Vid împreună cu fetițele ei, Alexandra si Maria, Laura Cazan împreună cu Sonia respectiv Gheorghe Mocuța.

 

Probele de concurs au fost următoarele:10 km Ciclism, 5 km Alergare, respectiv 2,5 km Alergare! Parcursul fiecarui participant a fost monitorizat de cipul pe care îl purta la pantof, iar covoarele special amplasate au avut rolul de-a monitoriza evolutia fiecărui concurent.

Si anul acesta, compania Aquatim a fost prezentă alături de echipa Atletic Club Maraton pentru o sustinere importantă a evenimentului Crosul Firmelor. Apa de la robinet a fost sursa de hidratare a sutelor de participanti care si-au anuntat prezența, iar succesul a fost unul major.

Campionul Aquatim, Bogdan Preda, este, categoric, bucuros pentru rezultatul obținut, dar putea și mai mult de atât! O spune fără emfază, ca o evidență, doar este sportiv de când s-a născut. La cei 30 de ani ai săi, Bogdan are mișcarea în sânge.

“Alerg și fac sport de când mă știu! Sunt fotbalist, activez la Echipa 1 Iunie Timișoara, mișcarea e la ordinea zilei. Am avut condiția fizică necesară unui astfel de concurs, pentru că ne pregătim vară/iarnă, intens! N-am avut emoții, duminică, mai ales după ce i-am văzut pe mulți că renunță la 2500 de metri, iar cei rămași pentru 5000 de metri nu erau atât de bine pregătiți. Mi-am dat seama, atunci, că o să câștig. Aș accepta o provocare mai mare decât aceasta, categoric!”, a spus angajatul Formației Detecție Pierderi din Aquatim.

Felicitări campionilor, felicitări colegilor sportivi din Aquatim!