La propunerea medicului de Medicina Muncii si prietenului nostru extraordinar, Cristina Nica,  Biroul de Comunicare și Relații Publice al Aquatim a intrat într-un parteneriat frumos cu doamna doctor, pentru noi toți până la urmă! Conștienți că sănătatea este prețioasă, chiar și atunci când, dând vina pe stresul cotidian și programul haotic de viață, preferăm doar să acceptăm, nu să și acționăm…ne-am lasat ușor convinse de propunerile Cristinei Nica, pentru că sunt pertinente și importante.

Din luna noiembrie, lansăm așadar Campania internă “Creștem debitul la…SĂNĂTATE!”, o campanie destinată angajaților Aquatim, de conștientizare a unor aspecte cheie legate de sănătate.

Vorbim despre două întâlniri interesante, ce se vor desfășura în sala de ședințe a sediului central Aquatim, din Gheorghe Lazăr nr 11A, cu specialiști în…vicii și nutriție, cu povești de viață extraordinare, povestite și de către colegi de-ai noștri, cu sfaturi pertinente și rețete simple de viață ordonată și sănătoasă.

Vom asculta sfaturile unor specialiști, cu expertiză în domeniile fixate, vom avea parte și de mici surprize, pe scurt, va fi interesant!

Prima întâlnire a Campaniei se va desfășura, miercuri, 7 noiembrie, ora 13:00, sub titulatura  “Stinge tigara și vino la un pahar de…vorbă!”, pe tema dependențelor de tutun și de alcool.

Vineri, 16 noiembrie 2018, orele 12:00, în cadrul celei de-a doua întâlniri a Campaniei Creștem debitul la…SĂNĂTATE, vom avea invitați care ne vor…mișca!  Dedicăm această zi discuțiilor pe o temă importantă: stil de viață sănătos – sport – nutriție – recuperare.

Ca și în anii precedenti, rămânem fideli demersului de donare de sânge pentru cei care au mare nevoie, sub titulatura „Furnizăm apă si donăm… sânge”, acțiunea urmând să se desfășoare în 7 decembrie, ora 8,30, tot în sala de conferințe a sediului central!

Trezește-te! Renunță la vicii! Și kilograme! Lasă scuzele și hai să-ți dăm soluțiile! Lasă-ne să te ajutăm!