Campania organizată sub parteneriatul Vestra-Fundația Aquademica, intitulată Academia de Poliție a Apei, a ajuns, marți, 4 iunie, la final.

Juriul, alcătuit din reprezentanții fiecărei instituții – Alin Anchidin, Cristina Martiniuc, Sorina Neaga, plus un invitat special din Franța, Jade Cornin – a extras, la sediul Aquatim, câștigătorii concursului Polițiștii Apei.

Din cei peste 200 de copii care ne-au vizitat la Centrul Aquapic, pe perioada desfășurării competiției, am primit 56 de taloane.

În urma extragerii de astăzi, s-au ales  33 de viitori polițiști ai apei. Există trei premii mari – 3 locuri în tabăra de echitație Cai de Vis dintr-o zonă extraordinară a Moldovei, respectiv 30 de premii de participare (șepcuțe cu sigla Aquatim). Cu toții, însă, sunt câștigători pentru că au deprins micile și marile taine ale domeniului detecției pierderilor de apă, au făcut inspecțiile tehnice serios, asumat, ca niște profesioniști adevărați și au plecat de la Aquapic fericiți.

Miercuri, 5 iunie, chiar de Ziua Mediului, la sediul Centrului Educațional, va avea loc festivitatea de premiere a celor 33 de câștigători ai concursului Polițiștii Apei, în prezența reprezentanților Aquademica, Vestra și Administrația Bazinală de Apă Banat.

Le-am pregătit surprize și mult antren pentru că merită!

Felicitări, viitori polițiști ai apei, suntem mândri de voi!