An de an, mijlocul lunii iulie (20 iulie) devine motiv de bucurie și emoție pentru cei care lucrează în domeniul companiilor de interes public, odată cu sosirea zilei dedicate lor în exclusivitate, numită Ziua Gospodarului.

Aquatim a stabilit, în timp, o tradiție frumoasă, prin organizarea de evenimente ample, de socializare și bună dispoziție, cu participarea sutelor de angajați și a managementului de top al companiei, într-o atmosferă căreia sigur îi vom duce dorul până la ediția viitoare!

Fideli principiului „Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău”, Ziua Gospodarului la Aquatim a fost una care a abundat în el/ele.

Evenimentul din acest an a avut și o parte inedită, deopotrivă emoționantă, pentru că cei mai longevivi și fideli angajați ai companiei au fost răsplătiți, public, în fața colegilor lor, cu Certificate de Apreciere și cu un cadou surpriză: caricaturi realizate de maestrul Ștefan Popa Popa s! „Campionii” noștri lucrează de 35, 40, chiar 46 de ani, în echipa Aquatim, cu același drag și dedicație evidentă. Bucuria lor a fost majoră, recunoștința deopotrivă.

Așadar, o îmbrățișare mare și-o urare pe măsură spusă din suflet merg către: Dan Șimăndan, Marcel Ungurianu, Nicolae Ghelsingher, Emil Jurchiș, Dumitru Prisecaru, Dan Beșliu, Petru Cojaia, Emil Alexa, Liviu Anghel, Ladislau Balasz, pentru contribuția profesională și loialitate.

Pe clienții noștri îi asigurăm că seriozitatea și implicarea rămân cuvinte de ordine perene pentru Aquatim, mulțumim pentru susținere!