O companie își dovedește stabilitatea și forța nu doar în situații normale de desfășurare a activității ei, ci mai ales în perioade nefavorabile și presante. Trăim, acum, cu toții, la nivel global, datorită pandemiei de Coronavirus-19, o astfel perioadă, în care e nevoie de solidaritate, seriozitate și eforturi comune.

Ilie Vlaicu, director general Aquatim

Aquatim este o companie puternică și are resurse suficiente ca să facă față acestei provocări. Este datoria noastră să furnizăm, în permanență, apă sigură cetățenilor, cu atât mai mult cu cât folosirea ei pentru spălatul mâinilor cât mai des este imperios necesară. Fiindcă serviciile publice pe care le prestăm sunt esențiale, este extrem de important ca noi înșine, angajații Aquatim, să ne protejăm permanent și să avem grijă de sănătatea colegilor și a semenilor noștri.

În acest sens, în cadrul companiei s-au luat măsuri de prevenire a infestării cu COVID-19, reducânduse contactul direct uman, atât între angajați, cât și între angajați și oameni din afara firmei, fiind dezinfectate constant suprafețele și zonele posibil expuse de la sediile companiei, asigurându-se personalului care lucrează pe teren echipamente de protejare și condiții speciale pentru igienă. O dată cu instalarea stării de urgență pe teritoriul României, aceste măsuri s-au intensificat și înmulțit.

Clienții noștri au la dispoziție mai multe modalități electronice (telefon, email, facebook) de a contacta Aquatim, atât pentru sesizări și reclamații, cât și pentru plata facturilor. Am luat decizia ca pe durata stării de urgență niciun consumator să nu fie debranșat.

Ca și până acum, monitorizăm permanent și cu seriozitate calitatea apei potabile, începând cu procesul de tratare şi până la robinetele consumatorilor noștri. Pentru Aquatim, siguranța fiecărui client este fundamentală, cum și asigurarea de servicii non-stop de apă și canalizare.

Suntem convinși că după această perioadă dificilă vom fi cu toții mai buni, mai puternici și mai uniți.