Oricât de multă disponibilitate ar avea companiile de apă pentru programele educative, porțile stațiilor de tratare nu pot sta deschise mereu pentru vizitatori. Este adevărat, există o curiozitate din ce în ce mai mare în rândul publicului, și o dorință pe măsură, din partea companiilor, pentru deschidere, în fond o dorință firească de a fi cunoscuți și înțeleși de către consumatori.

Colegilor de la Vital SA, compania maramureșeană de apă, le-a venit o idee pe cât de simplă, pe atât de grozavă. Începând din această săptămână, stația de tratare din Baia Mare este deschisă non-stop celor dornici de o vizită inedită, direct pe site-ul societății!  Vizitatorii virtuali pot „sări”, cu un simplu clic, de la un punct la altul, prin toate etapele procesului de tratare, de la captare și până la sala pompelor, prin care este distribuită apa în rețeaua publică. Fotografii panoramice, o hartă interactivă a stației și mai multe indicatoare îi așteaptă, de asemenea, pe vizitatorii online.

Faceți clic pe linkul următor, pentru un tur virtual: http://www.vitalmm.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=139:tur-virtual&catid=32:categ-media&Itemid=153