De Valentine’s Day, peste 300 de cupluri îndrăgostiti au participat la concursul organizat de compania Apa Nova Bucureşti în mall-ul AFI Cotroceni – Zona Patinoar. Competiţia îndrăgostiţilor s-a desfăsurat sub sloganul “Apa Nova îţi umple inima!” iar marele premiu a fost câştigat de cuplul Adriana şi Nicolae Bucur.

Cei doi norocoşi nu sunt căsătoriţi fiind doar o coincidenţă de nume. Aceştia au primit câte un voucher în valoare de 4.000 de lei cu care îşi vor putea cumpăra la alegere o rochie de seară sau una de mireasă de la Bien Savy şi respectiv un costum de ginere sau unul de seara de la Ego Man.

Câştigătorii au apreciat corect cantitatea de apă ce a fost necesară pentru umplerea unei inimi care ulterior a fost îngheţată. Inima a fost dezgheţată de „declaraţiile de dragoste” a celor peste 300 de cupluri.

Toate perechile înscrise în concurs au primit din partea organizatorilor cadouri surpriză ce au constat în inimioare dulci.

Evenimentul organizat de Apa Nova s-a desfăşurat în parteneriat cu AFI Cotroceni şi postul de radio ProFM.

Sursa: http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/companii/apa-nova-bucuresti-a-umplut-inimile-a-peste-600-de-indragostiti-326127.html