Ion Mititelu este un nume care nu mai are nevoie de prezentări extinse, căci este deja într-o companie selectă din lumea culturismului timişean, odată ce a câştigat premii, medalii şi titluri, demne de marii sportivi. Participările sale în competiţiile de gen au fost marcate, de-a lungul vremii, în mass media locală, regională şi naţională, astfel că Mititelu a devenit rapid cunoscut şi recunoscut. Societatea la care lucrează, Aquatim SA, l-a sprijinit cu toată deschiderea, căci cine n-ar fi mândru de un asemenea angajat? Şi reciproca este valabilă, aspect pe care culturistul nostru campion nu îl neglijează niciodată. Recent, mai precis în luna mai, Ion Mititelu a participat la Campionatul Naţional de Masters la Culturism de la Oradea, într-o competiţie cu peste 40 de concurenţi din toată ţara, unde a reuşit o nouă performanţă: locul III şi medalia de bronz!

„Orice sportiv, după ore lungi de pregătiri şi antrenamente, la orice nivel ar fi, îşi propune nişte ţinte clare, toate la superlativ, toate pentru medalia de aur. Eu cu această ambiţie plec la drum, de fiecare dată. Şi colegii mei de concurs, la fel. Fiecare cu armele sale, de la antrenamente, alimentaţie, recuperare, fiecare cu ambiţiile sale, ţinta fiind însa aceeaşi. Medalia de bronz de la acest ultim masters mă bucură enorm, pentru că am muncit pentru ea, pentru că am fost într-o competiţie cu maeştri ai sportului cu rezultate foarte bune, pe plan intern şi internaţional. Am acumulat şi eu o experienţă vastă, în toţi aceşti ani, care îmi slujeşte la fiecare concurs şi care m-a ajutat şi acum. Mulţumesc celor care m-au susţinut, i-am simţit pe toţi lângă mine! Mă mândresc enorm că sunt angajat Aquatim, căci sunt în a doua mea familie, de peste 30 de ani! ”, a declarat Ion Mititelu.

Sportivului din Gorj i se mai pregăteşte o surpriză, de data aceasta dinspre autorităţile din comuna sa natală, Căpreni: Ion Mititelu va figura în monografia locală, în rândul personalităţilor pe care le-a dat zona şi, mai mult, va primi titlul de cetăţean de onoare.

„Asta înseamnă împlinire pe toate planurile, familial, profesional, sportiv, social. Am o familie frumoasă şi răbdătoare, colegi de serviciu extraordinari, susţinere din partea tuturor, sunt un om fericit!”, a mai spus Ion Mititelu.

Sportivul nu se opreşte aici căci urmează alte două competiţii majore la care şi-a anunţat participarea, Cupa României şi Cupa Federaţiei Române de Culturism. Cel mai longeviv culturist din partea de vest a ţării îşi continuă, deci, drumul deloc uşor printr-o carieră frumoasă şi admirabilă!