Weekendul acesta se anunță forfotă mare pe malul Begăi, în parcul Alpinet, dar și pe apă, între Podul Mitropolit Şaguna (Tinereţii) şi Podul Traian, unde se va desfășura a opta ediţie a festivalului „Bega Bulevard”, organizat de Primăria Timișoara

Timișorenii sunt așteptați, cu mic, cu mare, pe malurile Begăi, unde, de vineri și până duminică seara, pot alege între concerte, spectacole, demonstrații de salvare cu scafandri și ambarcațiuni, plimbări cu barca, o mulțime de ateliere pentru toate gusturile și toate aptitudinile, de la pictură și basorelief la jonglerii și multe altele.

Derby Duck, celebra Cursă a Rățuștelor și atracția numărul unu a Festivalului Bega Bulevard va avea loc duminică, 6 septembrie, începând cu ora 17. Un bilet „la rățuște” costă 5 lei și poate fi cumpărat de la standul Rotaract de pe strada Mărăşeşti, deschis între orele 10-20, dar şi în timpul festivalului, de la pavilionul Rotaract. Anul acesta, banii strânşi din vânzarea biletelor vor fi folosiţi pentru dotarea Secţiei de Neonatologie a Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Țurcanu” Timișoara.

Programul detaliat poate fi accesat pe site-ul Primăriei Timișoara sau prin clic pe linkul următor:

Bega Bulevard 2015 – programul complet