Duminică, în zona Stadionului Dan Păltinişanu din Timişoara, s-a dat startul ediţiei…norocoase cu numărul 13 a evenimentului Crosului Firmelor, organizat de Asociaţia Atletic Club Maraton.
La competiţie au venit aproape o mie de participanţi, 522 pentru prima probă, de alergare, respectiv 439 la proba de ciclism. Sportivii de duminică au reprezentat 47 de firme din Timişoara şi Timiş (Sânnicolau Mare, Săcălaz, Lugoj), dar şi din Arad sau Caransebeș.
În ciuda vremii neprielnice, crosul firmelor a fost un real succes, participarea fiind numeroasă şi entuziastă. Galeria a fost una impresionantă, iar susţinătorii veniţi din partea firmelor…fani adevăraţi!
Aquatim a oferit sportivilor 1500 litri de apă, pahare personalizate, dar şi încurajări susţinute de pe margine!
Primii 10 concurenți din fiecare probă și categorie au primit vouchere valorice, produse şi articole sportive. Locurile I, II, III de la fiecare probă şi categorie au primit cupe şi diplome. Nimeni n-a plecat nemulţumit de la cros, primii 600 de participanţi primind chiar şi îngheţată!
Compania noastră a fost şi pe podium, prin reprezentantul Bogdan Preda, câştigătorul locului doi la alergat, electrician la Staţia de Tratare a Apei Bega.
Crosul Firmelor a tras cortina peste a 13-a ediţie cu gândul deja la competiţia din 2017. Noi vom fi, şi atunci, alături de organizatorii acestui eveniment sportiv de impact.