La 60 de ani pe care nu-i arată nicidecum, angajatul Aquatim Ion Mititelu, culturist cu o carieră de 35 de ani în spate, a revenit recent în prim-planul atenţiei publice şi nu oricum, ci cu bronz câştigat la Campionatele Naţionale de Culturism Master. Desfăşurat la Târgu Mureş, între 1 şi 2 aprilie, evenimentul a fost un excelent prilej pentru Ion Mititelu să-şi reconfirme valoarea. Cu o ambiţie de fier, sute de ore de antrenamente şi multă rezistenţă, colegul nostru demonstrează, an de an, că poţi face sport la orice vârstă, cu o singură condiţie: să vrei!

“Mă onorează medalia şi cupa, sunt fericit că am urcat pe podium! Mulţumesc conducerii Aquatim pentru sprijin şi implicare, n-aş fi reuşit altfel! Toate pregătirile, cantonamentele, deplasările, tot ceea ce presupune acest sport extraordinar…costă. Mă bucură faptul că firma mă sprijină şi sunt apreciat de colegii mei. Ca atare, sunt motivat să merg mai departe!”, ne-a povestit culturistul nostru de carieră.

Ion Mititelu se pregăteşte deja pentru Cupa României, ce se va desfăşura peste doar câteva luni şi are, evident, în plan medalii!