Plasarea pe prima poziţie în topuri importante, regionale şi naţionale, reprezintă, pentru Aquatim, în egală măsură o mândrie şi o majoră obligaţie. Compania de apă şi canal a primit şi primeşte reconfirmări, an de an, bazate pe analize complexe economice, ceea ce s-a întâmplat şi în anul 2017: locul I în Topul Firmelor din judeţul Timiş, respectiv locul I naţional, în Topul Naţional al Firmelor, organizat de Camera de Comert si Industrie a României.

Compania noastră a urcat, aşadar, pe podium, la Timişoara şi Bucureşti, transmiţând un semnal important în piaţă, de seriozitate, profesionalism şi competenţă! Societatea timişeana de apă şi canalizare a fost premiată pentru rezultatele financiare realizate in domeniul specific de activitate – industrie, captarea, tratarea si distributia apei, la categoria întreprinderi mari.

De menţionat este că Topul naţional al firmelor se face exclusiv pe baza indicatorilor financiari, prin interclasarea topurilor judetene, realizate de Camerele de Comert. Performanţa obtinută de Aquatim denotă, în opinia specialiştilor din domeniu, eficienţa economică a societăţii. Compania este unul din investitorii majori din judetul Timiş, în condiţiile în care preţul apei este printre cele mai mici din ţară.

De peste 15 ani, compania noastră a atras finanţări externe pentru realizarea unor investiţii de peste 50 milioane de Euro în Timişoara, un program de 120 milioane de euro de modernizare a infrastructurii de apă si canalizare în judeţ, din fonduri europene. Pentru perioada 2014-2020, Aquatim lucrează la un program investiţional, cu componentă nerambursabilă, finantat prin Programul Operaţional Infrastructura Mare al UE, în valoare de peste 150 de milioane de euro, fonduri direcţionate către localităţile mici şi mijlocii din judeţ.

Stabilitatea economică a societăţii Aquatim a fost confirmată şi de instituţii financiare internaţionale importante, noi fiind prima companie de utilităţi publice din ţară care a contractat, în 2007, un împrumut fără garanţii de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie si Dezvoltare.

Misiunea Aquatim continuă, în aceleaşi coordonate profesioniste şi competitive cu care şi-a obişnuit clienţii, pentru ca şi 2018 să fie un an cu premii şi reconfirmări importante!