A doua întâlnire din cadrul campaniei s-a desfășurat vineri, 16 noiembrie, și s-a centrat pe discuții legate de stil de viață sănătos – sport – nutriție – recuperare. Au fost alături de noi un nutriționist și un profesor de sport, dar și colegi care au reușit să câștige lupta dură cu kilogramele în plus. S-a insistat pe un motto important, prezentat drept carte de căpătâi a unui stil de viață sănătos: Suntem ceea ce mâncăm!

În fond, Mark Twain avea mare dreptate: “Singurul mod de-a te menține sănătos este să mănânci ceea ce nu vrei, să bei ceea ce nu-ți place și să faci ceea ce mai degrabă n-ai face”…E pura și cruda realitate care, odată înțeleasă profund, poate fi pusă în practică mai ușor.

În cadrul aceleiași întâlniri de la sediul Aquatim, s-a vorbit despre incidența bolilor cardio-vasculare asupra organismelor noastre stresate, adesea peste măsură, despre riscurile combinate în cazul celor care mai au și alte vicii, despre prevenție și conștientizare, despre  modelele pe care le oferim, în familie, copiilor noștri, despre trezirea la o realitate dură, dar gestionabilă cu inteligență și rațiune.

Ca o concluzie, inițiativa Cristinei Nica, de intrare lină în viața personală și întindere de mână caldă și sinceră, s-a dovedit a fi un succes. Noi anticipam, căci avem cea mai mare încredere în planurile ei în ceea ce ne privește și știm cât suflet are.

Campania Creștem debitul la…SĂNĂTATE continuă, în luna decembrie, cu donare de sânge, demers pe care, tot la propunerea medicului Cristina Nica, angajații Aquatim îl duc la îndeplinire, cu inima deschisă.