Discuțiile pe teme comune și concrete, între specialiștii companiilor de apă din toată țara, sunt o constantă în cadrul Aquatim SA pentru că eficiența lor a fost demonstrată în timp și este una importantă.

Recent, reprezentanți ai companiei noastre din Comunicare și Control Managerial  au fost într-un schimb de experiență la Apa Prod Deva, companie cu care există o colaborare îndelungată pe numeroase teme și domenii de acțiune.

Discuțiile de la sediul companiei au vizat schimburi de idei privitoare la strategii de comunicare, pe diferite segmente de vârstă și problematici specifice, atracția principală pentru colegii din Apa Prod fiind Centrul Aquapic de la Timișoara, pe care doresc să-l transpună în practică într-un spațiu similar, la Deva. Ideea se va putea concretiza ușor, la sediul Muzeului Apei Comunitare – ce funcționează într-un spațiu al companiei și care este perfect pentru un asemenea obiectiv.

Comunicarea timișoreano-hunedoreană a mai pus pe agenda discuțiilor campaniile destinate copiilor, în Săptămâna Altfel, dar și adulților, pe tematica de actualitate privitoare la păstrarea unei canalizări curate. Deva, la fel ca și Timișoara, se confruntă cu destule sincope de atenție să le zicem ale cetățenilor, atunci când vorbim despre ce este permis și ce este interzis să se arunce în canalizare.

În egală măsură, la Deva, au fost atinse chestiuni tehnice legate de branșamente, rețele, contoare sau fose.

Schimbul de experiență Aquatim-Apa Prod a fost, și de data aceasta, unul de succes, impresiile fiind împărtășite în egală măsură, cu același entuziasm!