Patru colegi extraordinari din cadrul Companiei Apa Brașov, Alina, Simona, Ana-Maria și Cristi, din departamente importante pentru funcționarea oricărei societăți de profil, au fost oaspeții noștri, timp de câteva zile, într-un schimb de experiență alert, util și consistent.

Aquatim le-a oferit tot sprijinul, a fost o plăcere evidentă să interacționăm, să discutăm tematici similare și să găsim împreună rezolvări utile, pentru căi fericite ale companiilor noastre, în relația cu clienții în primul rând, dar nu numai atât. Delegația brașoveană a vizitat sediul central, Departamentul pentru Relații cu Clienții, Uzina 1 – atracția principală, OZN-ul, i-a cucerit definitiv! – Centrul Aquapic.

În toate zilele de parteneriat direct Aquatim-Apa Brașov s-au desprins idei comune și viitori de pași în domeniul realizării de proiecte sau de exploatat oportunități profesionale noi, în contextul dezvoltării evidente a sectorului de apă și canalizare din ambele zone de țară.

Proiectul Aquapic a fost, deopotrivă, unul fascinant pentru cei patru colegi și o idee de pus în practică și la Brașov. Centrul experimental, jocurile inteligente cu și despre apă, spațiul generos și prietenos, viitoarele vizite ale sutelor de copii, în Săptămâna Altfel, dar și uzina veche de apă industrială, păstrată în condiții extraordinare, au fost puncte de interes major pentru brașovenii noștri dragi.

Metodele moderne de promovare internautică ale Aquatim, interacțiunea Facebook, site-ul nostru, publicația Aquaștiri și multe altele au constituit noi teme de discuții concrete, în cadrul întâlnirilor avute.

Comunicarea timișoreano-brașoveană a fost, așa cum am anticipat, una entuziastă și, categoric, de succes. Nu mai pomenim prietenia resimțită în cele trei zile, căci este evidentă!

Mulțumim pentru vizită, idei, deschidere și simpatie, Alina, Simona, Ana-Maria și Cristi, știți deja că a fost o reală plăcere!