Luna mai vine, dinspre noi, Vestra și Fundația Aquademica, inedit și interesant, către copiii dornici de aventură și joc inteligent, cu un nou proiect educativ.

Concret, deschidem calea spre Academia de Poliție a Apei!

Vestra și Fundația Aquademica îi provoacă pe toți cei interesați să intre în lumea magică a Polițiștilor Apei, la Centrul experimental pentru copii, Aquapic, loc pe care foarte mulți îl cunosc deja prea bine și îl îndrăgesc.

Scopul concursului „Polițiștii apei”, din cadrul campaniei educaționale „Academia de Poliție a Apei”  este de a conștientiza copiii asupra importanței gestionării resurselor de apă potabilă și a de a îi educa în sensul consumului sustenabil și responsabil, cu respect față de mediu. Rolul nostru este, așadar, acela de a-i învăța pe copii cum să fie vigilenți la pierderile de apă, în ce mod să intervină în stoparea lor și cum să deprindă noțiuni serioase despre acest domeniu extrem de important din viața noastră.

Așadar, începând cu luna mai, vă așteptăm la Academie, pentru a deveni cei mai buni detectivi ai apei!

Implicarea copiilor va fi răsplătită cu trei locuri într-o tabără idilică, la Centrul Cai de Vis din zona Moldovei, în perioada iulie-august, unde se vor împrieteni cu cel mai inteligent prieten al omului și vor învăța cum să-l stăpânească.

Regulamentul concursului se află pe pagina de Facebook a Centrului Aquapic, respectiv a Fundației Aquademica.

REGULAMENT POLITISTII APEI VESTRA PDF

La concurs pot participa elevi din clasele II –V (an școlar 2018/2019),  care au fost prezenți la activitatea pregătitoare,  în cadrul campaniei educaționale „Academia de Poliție a apei”, la Centrul experimental pentru copii Aquapic și care au returnat talonul de concurs completat organizatorilor  concursului.

 

Calendar

20 mai:  lansarea concursului

21 mai – 31 mai, ora 12 AM:  participarea la activități, în cadrul Centrului Aquapic

3 iunie, ora 16: termenul limită pentru realizarea activității individuale și returnarea talonului de concurs, completat

4 iunie: tragerea la sorți și anunţarea câştigătorilor

5 iunie: acordarea premiilor

 

Înscrierea la concurs se face pe baza participării la activitățile campaniei „Academia de Poliție a Apei”, în cadrul Centrului experimental pentru copii Aquapic. Copiii pot participa numai în grupuri organizate (clasă, cerc de activitate extrașcolar), însoțite de cadre didactice. Participarea la activitate este confirmată de cadrul didactic însoțitor, prin prezentarea unui tabel nominal cu participanții, semnat de acesta.

 

Contact: pentru detalii sau întrebări, ne puteți contacta de luni până vineri, între orele 8-15, la sediul Fundației Aquademica, str. Gh. Lazăr nr. 11/A, Timișoara (clădirea Aquatim), telefon 0256 201 370, Birou Comunicare și prin e-mail, la adresa aquapic@aquademica.ro.

Vă așteptăm cu interes la Academia de Poliție a Apei!

 

 

Fundația Aquademica