„A alerga înseamnă a respira libertate, a fugi de lucrurile mărunte care nu ne aduc satisfacție, a grăbi fericirea și a câștiga lupta cu tine în final!” Acestea sunt cuvintele organizatorilor, cuvintele care au stat la baza organizării Crosului Firmelor, aflat acum deja la ediția cu numărul 14 și la care de-a lungul timpului au participat un total de 238 de firme și 18.634 de persoane.

Deși vremea a fost capricioasă pe tot parcursul dimineții, alergătorii și cicliștii nu s-au lăsat intimidați și au fost, ca de fiecare dată, serioși și hotărâți, mai ales că n-au lipsit nici susținătorii, colegi de serviciu sau membrii ai familiilor concurenților.

Ca în fiecare an, Aquatim, din postura de partener și participant, a adus o echipă tânără, dinamică, energică și plină de voie bună! Ne-au reprezentat cu succes colegii noștri, Adrian Petrașcu (proba de ciclism), Sergiu Blidariu (alergare 5 km) și Gheorghe Mocuța (ciclism și alergare 2,5 km), cu toții optimiști, veseli și efervescenți, susținuți de pe margine de familii și de echipa de „suport tehnic”, responsabilă cu distribuirea apei pentru toți concurenții însetați.

Colega noastră, Diana Vid, a venit anul acesta doar pe post de suporter pentru fetița ei, Alexandra, înscrisă la proba de alergare 2,5 km, care a și încheiat proba pe locul I feminin. O felicităm și o așteptăm și la următoarea ediție!

Competiția s-a încheiat anul acesta, dar deja ne gândim la cea din 2020, când vom din nou prezenți, participanți și parteneri!