Din această lună, Aquatim își primește clienții într-un spațiu nou, modern, deschis și prietenos, tot la parterul sediului central al Aquatim, de pe strada Gheorghe Lazăr, nr.11A. Am gândit pentru toți cei care ne trec pragul un autentic open space, precum în companiile de top, de aici sau din străinătate, pentru a putea intra în contact mult mai ușor și direct, pentru o comunicare neîngrădită nici măcar de ziduri sau geamuri.

Aquatim a adoptat un design simplu și elegant, în egală măsură profesionist și primitor. Reacțiile clienților au fost imediate și pozitive.

Casieria Aquatim și-a reluat locul în spațiul nou amenajat și funcționează după programul stabilit și cunoscut, iar interacțiunea cu colegele noastre este una, de-acum, directă. La fel și Registratura. În plus, avem pentru cei care ne trec pragul ecrane vizibile cu informații utile despre companie, proiecte, sedii, modalități de plată, contact, dar și locuri speciale de odihnă, dacă există cozi la ghișee.

Întreaga imagine de ansamblu a noului parter este una elegantă și stilată, așa cum au definit-o mulți dintre clienți, ceea ce nu poate decât să ne bucure!