8 iunie a fost o zi cu totul specială, o zi dedicată în întregime angajaților Aquatim pasionați de pescuit sau iubitori ai naturii, întrucât ne-a oferit posibilitatea desfășurării unui concurs de pescuit sportiv, pe lacul Valcroft,  situat la 2 km de centrul Timisoarei, la ieșirea spre Săcălaz.

Aproximativ 50 de pescari amatori s-au înscris la această primă ediție a Concursului Aquatim de pescuit sportiv, competiție câștigată de Felician Iacob (locul I), Emil Vîlceanu (locul II) și Nicolae Podariu (Locul III). Cea mai mare captură a fost făcutăî de Emil Vîlceanu, iar cel mai mic pește (lingură de lemn) a fost prins de Adrian Ardeleanu. Îi felicităm pe câștigătorii concursului și pe toți participanții, pentru implicarea lor!

Am avut parte, în una dintre cele mai bune locații de pescuit sportiv din zona de vest a țării, de liniștea dată de natură, de emoția oferită de competiție, de bucuria de a fi împreună toată ziua. Astfel de acțiuni reușesc să treacă granița unor bariere convenționale, să ne apropie și să ne lase posibilitatea de a ne descoperi unii pe alții, noi cu noi – colegi, prieteni, amici. Fiecare astfel de gest, ne arată o și mai mare deschidere în comunicare, o apropiere față de colegi, respect față de noi, ca oameni, precum și încrederea că doar împreună putem face lucruri frumoase și utile pentru organizație.