Campania Aquatim, menită să atragă atenția asupra unui fapt frecvent neglijat – și-anume acela că sănătatea e vitală, chiar și-ntr-o lume agitată, sau mai ales! – continuă și în acest an, la îndemnul omului care are grijă de inimile, tensiunile (sic!) și sufletele noastre, dr. Cristina Nica.

Intitulată “Creștem Debitul la Sănătate”, campania medicală propune acțiuni concrete, pe teme la fel de concrete, susținute de către specialiști în domenii importante.

Programul de desfășurare, respectiv vorbitorii, sunt:

22 octombrie – invitat dr. Răzvan Velcean, iar tema propusă prezentării este accidentul vascular cerebral.

30 octombrie –  invitați conf. dr. Bogdan Timar și dr. Cecilia Turcu, iar temele propuse vizează cardiodiabetul, respectiv recunoașterea simptomelor anxietății.

6 și 7 noiembrie – campanie donare sânge.

Toate acțiunile se desfășoară la sediul central al Aquatim, începând cu ora 11.

Ediția precedentă a campaniei Creștem Debitul la Sănătate s-a bucurat de succes, astfel că și acțiunile programate pentru această toamnă sunt așteptate cu maxim interes.

“Mă bucur să lucrez cu un asemenea colectiv! Oamenii din Aquatim sunt foarte interesați de perspectiva unei vieți sănătoase și frumoase, de discuțiile cu specialiștii în domenii, zic eu, importante pentru noi toți, de puterea exemplului și de certitudinea că întotdeauna se poate! dacă înțelegem că N-AVEM VOIE să lăsăm sănătatea pe poziții secundare în lista noastră de priorități… Abia aștept să ne revedem și să creștem, împreună, debitul la sănătate!”, a declarat dr. Cristina Nica, medic de medicina muncii în cadrul Aquatim.