În perioada 9-10 decembrie 2019, sindicatele și conducerea societății noastre au organizat o competiție care stârnește pasiuni intense și, evident, adrenalină la cote maxime, numită SuperCupa Aquatim la minifotbal.

Competiţia se organizează, iarnă de iarnă, participantele fiind primele patru echipe clasate, în urma campionatului de minifotbal din vară. Ca atare, la start s-au aliniat echipele de la Uzina de Apă (FC Bega), Apometre, Sucursala Deta, respectiv Administrativ-Rețele Canal.

Etapele SuperCupei s-au desfășurat în 9 decembrie – meciurile din semifinală, și
10 decembrie – meciurile din finală, iar tabloul semifinalelor SuperCupei de minifotbal Aquatim 2019 se prezintă astfel: Administrativ–Apometre, scor 8–5;
Uzina de Apă–Sucursala Deta, scor 9-1.

Cât despre finală, aici surpriza este uriaşă, după cum susțin microbiștii Aquatim, căci Administrativ-Rețele Canal a câștigat frumos și neașteptat – nu din rațiuni legate de talent, ci pentru că echipa s-a format rapid, pe genunchi, precum s-a alcătuit echipa Danemarcei, acum câțiva ani! (Nicolae Nan) –, aducând emoție și bucurie colegilor care i-au purtat numele.

SuperCupa Aquatim 2019 a ajuns, așadar, meritat și lăudabil, în posesia fotbaliștilor de la echipa Administrativ-Rețele Canal. Felicitări campionilor noștri și Sărbători fericite!