Unul dintre cele mai frumoase momente pentru noi, an de an, este, categoric, cel premergător intrării în Sărbătorile de iarnă, căci prieteni de suflet, mici și mari, vin să ne colinde și să ne aducă emoție în priviri și suflete.
Aquatim deschide larg porțile pentru vizitatori talentați, copii de la grădinițe și școli, centre speciale, organizații și fundații, plini de entuziasm, înarmați cu liste lungi de colinde, învățate temeinic un an întreg. Cei mici sunt, de departe, cei mai emoționați, iar sentimentul nostru, al angajaților Aquatim, privindu-i, unul pe măsură.

Emoția și bucuria apropierii Crăciunului, dar și conexiunea sufletească puternică, obținută în toți acești ani, sunt resimțite deopotrivă. Colindele sunt calde, dătătoare de speranță, chipurile sunt pure, atmosfera zilei în care Aquatim este gazdă pentru cei mai frumoși oaspeți este impresionantă.

Azi, sediul companiei Aquatim a răsunat, așadar, de vocile emoționate ale celor peste o sută de oaspeți, în aplauzele colegilor noștri și ale clienților prezenți. Au venit și ne-au colindat copiii de la grădinițele Lenau și Ghiroda, tinerii de la Frații lui Onisim și Junii Timișului.

Pentru noi, evenimentul a fost unul de reală emoție și vă asigurăm, dragi colindători, că îl așteptăm, Crăciun de Crăciun, cu sinceră și majoră nerăbdare!

Să aveți sărbători minunate, în pace și fericire, iar Noul An să vă găsească sănătoși și voioși, alături de cei dragi!