Organizația BEST Timișoara a organizat, în perioada 5-12 mai, prima ediție a evenimentului numit BEST Career Orientation, în variantă online.

BEST Timișoara este parte a organizației internaționale BEST, ce reunește 93 de grupuri locale din 34 de țări și peste 3300 de voluntari, cu toții studenți europeni în domenii tehnice.

Aflată sub umbrela Universității Politehnica Timișoara, BEST Timișoara are drept prioritate să ofere servicii de înaltă calitate pentru studenții din toată Europa pentru a reuși o apropiere fericită a partenerilor implicați în triunghiul „student – companie – universitate”.

Prima ediție a evenimentului BEST Career Orientation a început cu dreptul, după cum au declarat studenții organizatori, cu numeroși speakeri din companii importante regionale, naționale și internaționale, cu teme interesante și participare numeroasă, cu discuții libere între unii și alții, efervescență și dorința de-a afla detalii concrete despre modul în care îți poți construi o carieră, aici sau pretutindeni, despre descoperirea profesiei care ți se potrivește cel mai bine, cum poți obține exact ceea ce îți dorești și care sunt primii pași care-ți aliniază interesele cu personalitatea.

S-au discutat teste personale de carieră și s-au derulat workshop-uri pe diverse teme legate tot de carieră, sfaturi și feedback pe CV sau detalii despre interviuri de pregătire.

Compania Aquatim a fost onorată să participe într-una din zilele evenimentului și să prezinte studenților viziunea sa în privința tematicii atât de interesante, dar mai ales să dialogheze cu studenții din BEST Timișoara.