Pentru Aquatim, plasarea pe prima poziţie în topuri importante, regionale şi naţionale, reprezintă, de ani, mândrie și obligaţie majoră de-a reconfirma cetății, dar și țării, profesionalismul, implicarea și seriozitatea cu care ne tratăm clienții și partenerii.

Aquatim a primit şi primeşte premii importante, bazate pe analize complexe economice și indici de performanță, conform unor metodologii unice și unitare la nivel național, care îmbină criterii de eligibilitate ce țin de activitatea desfășurată în exercițiul financiar precedent.

Recent, am fost onorați să acceptăm distincția meritorie din cadrul Topului Național al Firmelor, de care suntem mândri și recunoscători, an de an. Camera de Comerț și Industrie a României ne-a conferit, așadar, din nou, locul I la categoria “Captarea, tratarea și distribuția apei”, categoria Întreprinderi Mari, plasându-ne practic în galeria performerilor de top. Mulțumim frumos!

Tot în cursul acestei luni, cele mai de succes firme timișene din 2020 au fost stabilite de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în cadrul unei noi ediții a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș. Evenimentul a fost unul special, chiar și fără public, dată fiind situația pandemică, iar Aquatim a urcat din nou pe podiumul Topului Național al Firmelor, adjudecându-și locul I, tot la categoria “Captarea, tratarea și distribuția apei”, categoria Întreprinderi Mari.

Prin intermediul acestui barometru al performanței în afaceri și prin situarea în rândul celor mai competitive companii din România, Aquatim rămâne un reper de seriozitate, profesionalism şi competenţă.

Cele mai recente distincții primite ne onorează!