Universitatea Politehnica Timişoara păstrează o frumoasă tradiţie prin organizarea, în perioada 28-29 octombrie 2015, a celei de-a şasea ediţii a evenimentului „Zilele Carierei”, manifestare destinată studenţilor, masteranzilor şi absolvenţilor, dar şi companiilor, instituţiilor de profil interesate să ofere oportunităţi de carieră pentru tineri.

Cei interesaţi au avut ocazia să studieze, în cele două zile de manifestări, oferta unui număr de peste 50 de companii naţionale şi internationale, care au expus la standuri oferte de carieră pentru studenţi, masteranzi şi absolvenţi – oferte de practică, oferte de locuri de muncă precum şi alte posibilităţi de colaborare.

Studenţii aflaţi în căutarea unui loc de muncă au avut oportunitatea să-și pună în practică abilitățile, cunoștințele tehnice dobândite, participând la diverse concursuri tematice, simulări de interviuri de angajare și traininguri tehnice organizate de companiile prezente la târg. Totodată, Zilele Carierei sunt prilejul de a-i cunoaşte pe unii dintre managerii companiilor din Timișoara, prezente la târg.

Aquatim a participat la ediţia de anul acesta a Zilelor Carierei cu oferte de practică sau de locuri de muncă. Standul nostru a oferit vizitatorilor informații despre activitatea generală a companiei, dar, mai ales, despre posibilitatea efectuării stagiului de practică la unul din departamentele acesteia ;i a vizitelor la Stația de epurare a apelor uzate din Timișoara sau la Staţia de Tratare a Apei Bega. Deschiderea pe care o are compania noastră faţă de studenţi este parte a politicii sociale derulate de mult timp, de încurajare a viitoarelor cariere şi abilităţi profesionale ale celor care se recomandă drept politehnişti.

În prima zi a evenimentului, managerul Aquatim SA, dr.ing. Ilie Vlaicu, a susţinut o prezentare, în cadrul seminarului cu tema “Prezentări de cariere şi oameni de succes”, seminar dedicat celor prezenţi.