Universitatea Politehnica Timişoara a organizat la sfârșitul lunii octombrie a opta ediţie a evenimentului ,,Zilele Carierei”, manifestare destinată studenţilor, masteranzilor şi absolvenţilor, dar şi companiilor, instituţiilor de profil interesate să ofere oportunităţi de carieră pentru tineri. Peste 50 de companii naţionale şi internaţionale au participat cu standuri, oferind tinerilor vizitatori oportunități de dezvoltare a carierei, de la proiecte de diplomă și stagii de practică până la locuri de muncă şi alte posibilităţi de colaborare.

Aquatim s-a alăturat inițiativei UPT, fiind prezentă la Zilele Carierei cu un stand, unde doritorii s-au informat în legătură cu urmarea unor stagii de practică, vizite de documentare. Compania de apă oferă, de asemenea, suport studenților pentru elaborarea lucrărilor de diplomă sau derularea proiectelor din cadrul studiilor post-universitare, în domeniile chimie și industria mediului, hidrotehnică, comunicare, resurse umane.

Societatea Aquatim a fost prezentă la eveniment și în cadrul secțiunii „De vorbă cu specialiștii”, cu o expunere a activității sale de comunicare și relații publice, unde studenții care au ales această specializare și toți cei interesați au aflat detalii despre un astfel de job la o companie care prestează servicii de utilitate publică.