Universitatea Politehnica Timişoara, prin Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră, organizează între 29 şi 30 martie, la Restaurantul Politehnicii din Complexul Studenţesc, ediţia cu numărul 10 a evenimentului de succes, numit Zilele Carierei. Scopul acţiunii a fost şi este, de la înfiinţare şi pe viitor, crearea unei platforme de întâlnire între studenții și absolvenții Universității Politehnica și companiile interesate să ofere tinerilor oportunităţi de formare și dezvoltare profesională. De la o ediție la alta, manifestarea s-a bucurat de un succes tot mai mare, dovadă fiind numărul crescut de vizitatori și de companii prezente în cadrul târgului de joburi.

Prin participarea la Zilele Carierei, Aquatim îşi arată deschiderea față de proiectele de cercetare și dezvoltare profesională ale tinerilor specialiști din cadrul UPT. Studenții care vor vizita standul Aquatim, în cele două zile de târg, vor afla detalii despre companie şi diversele compartimente în care ar putea, spre exemplu, să facă practică, iar, pe viitor, chiar să lucreze.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc în 29 martie, la ora 10, în prezenţa conducerii UPT şi a numeroşilor invitaţi din domeniul companiilor cu profil tehnic.