În seria întâlnirilor comisiilor de specialitate, organizate de Asociația Română a Apei, se anunță o nouă reuniune a specialiștilor în comunicare. Este vorba de ședința Grupului de lucru Comercial-Relații Publice din cadrul Comisiei Economice a ARA, care va fi găzduită de compania de apă Apa Serv Valea Jiului Petroșani, la începutul lunii noiembrie.

Lucrările înscrise pe agenda întâlnirii promit dezbateri interesante. Aplicarea principiului Poluatorul plătește, gestionarea crizelor de apă în mediul on-line și un studiu de caz despre declarația de presă privind activitatea operatorului, văzută prin prisma Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, sunt doar câteva dintre titlurile anunțate. Gazda reuniunii, operatorul de apă din Valea Jiului, va prezenta, în detaliu, campania Canalizarea NU este coșul tău de gunoi!, la care angajații societății, de la manageri la simpli angajați, s-au implicat cu mult entuziasm.

Reuniunea va include, ca de obicei, discuții libere despre problematica facturării serviciilor, sugestii pentru îmbunătățirea componentei de relații cu publicul și alte aspecte de interes pentru cei prezenți.