Aquatim a fost premiată joi, 26 decembrie, în cadrul Galei Topului Național al Firmelor, top realizat de Camera de Comerț și Industrie a României. Societatea Aquatim s-a clasat pe primul loc la nivel național, în categoria întreprinderilor mari, în domeniul industrie, grupa captarea, tratarea și distribuția apei.

Topul național al firmelor, aflat anul acesta la a XX-a ediție, continuă, cu mijloace moderne, vechea tradiție a „rânduielii negustorilor”, făcută de camerele de comerț încă de la apariția acestora. În prezent, metodologia de clasificare a firmelor în topul național este una complexă și se bazează exclusiv pe indicatori economici, și anume: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane și eficienţa utilizării capitalului angajat. Datele luate în considerare sunt cele valabile pentru exercițiul financiar al anului precedent.

Locul întâi obținut de societatea Aquatim în domeniul său de activitate, corelat cu unul din cele mai mici tarife pentru apă din țară reprezintă pentru noi o validare a strategiei de dezvoltare a firmei. Premiul primit și prezența în topul național, printre cele mai performante companii din țară, ne bucură, pentru că sunt o recunoaștere a eforturilor prestate de întreaga echipă și, în același timp, ne motivează să ținem ștacheta sus și pentru viitor!