La sfârșitul lunii octombrie, Fundația Politehnica Timișoara a organizat cea de-a V-a ediție a târgului de joburi Zilele Carierei. Ca și până acum, evenimentul s-a adresat, în primul rând, studenților, masteranzilor și absolvenților Universității Politehnica dar și publicului larg aflat în căutarea unui loc de muncă.

Manifestarea a cuprins două zile de târg la care au participat cu un stand de prezentare circa 40 de companii naționale și internaționale, printre care s-a numărat și societatea Aquatim. Acestea au venit în întâmpinarea tinerilor specialiști cu oferte de practică, de locuri de muncă și alte posibilități de colaborare. De asemenea, în cele două zile vizitatorii au avut ocazia să-și pună în practică abilitațile și cunoștințele tehnice dobândite participând la diverse concursuri tematice, simulări de interviuri de angajare și traininguri tehnice organizate de companiile prezente la târg. Tot în cadrul evenimentului, studenții au făcut cunoștință cu câțiva dintre managerii unora dintre cele mai importante companii din Timișoara, care le-au prezentat rețeta succesului lor în carieră.

La standul Aquatim, vizitatorii au primit informații despre activitatea generală a companiei, dar, mai ales, despre posibilitatea efectuării stagiului de practică la unul din departamentele acesteia. Tinerii mai norocoși, care au vizitat standul și au participat la tombola organizată de operatorul de apă, au fost premiați cu tricouri și genți pentru laptop. La finalul zilelor de târg, pentru a-i motiva pe tinerii specialiști să-și efectueze stagiul de practică, activitatea de cercetare pentru elaborarea lucrării de licență, dizertație sau doctorat, ori chiar să se angajaze, în viitor, într-o companie de apă, Aquatim i-a invitat să viziteze Stația de epurare a apelor uzate din Timișoara. Deși proveneau de la specializări diferite din cadrul UPT, studenții care au vizitat stația de epurare s-au arătat extrem de încântați de tehnologia modernă a stației și de echipa bine pregătită care o conduce. Pentru Aquatim, primirea stundeților în practică nu este o noutate, anual ajutând tinerii, atât din cadrul UPT cât și de la alte universități, să se pregătească pentru viitoarele lor cariere.