Miercuri, 12 noiembrie, la ora 13, societatea Aquatim, împreună cu filiala Timiș a Asociației Generale a Inginerilor din România – Societatea pentru protecția mediului, organizează masa rotundă cu tema „Învingători prin calitate”.

Întâlnirea, care face parte din manifestările dedicate Săptămânii Calității Timișene, va avea loc la sediul societății Aquatim, pe str. Gheorghe Lazăr, nr. 11/A. Vor fi dezbătute subiecte și tematici specifice activității societății, care vizează calitatea apei, a mediului și a serviciilor prestate. Sunt invitați specialiști din cadrul societății, ai instituțiilor de profil și mediului academic.

Societatea Aquatim este preocupată constant de siguranța apei potabile și a mediului, calitatea apei care iese din stațiile de tratare și de epuarre fiind monitorizată zilnic. În plus, respectarea angajamentele de calitate asumate de companie este certificată și de sistemul de management integrat calitate, mediu, sănătate şi securitate ocupaţională, implementat din anul 2005.