În perioada 26-27 martie Aquatim a participat cu un stand de prezentare la cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Carierei”, organizat de Fundația Politehnica Timișoara. Scopul evenimentului a fost crearea unei platforme de întâlnire între studenții și absolvenții Universității Politehnica, pe de o parte, și companiile și instituțiile de profil interesate să ofere tinerilor oportunităţi de formare și dezvoltare profesională, pe de altă parte. De la o ediție la alta, manifestarea s-a bucurat de un succes tot mai mare, dovadă fiind numărul crescut de vizitatori și companii prezente în cadrul târgului de joburi.

Evenimentul a cuprins trei etape: un târg de job-uri desfășurat pe parcursul a două zile, la Restaurantul ,,Politehnica” din Complexul Studenţesc, unde peste 50 de companii de top din județul Timiș și-au expus standurile de prezentare și ofertele de angajare, o sesiune de workshop-uri tehnice, prezentări de companii și training-uri pentru pregătirea protofoliului de angajare și vizite în companiile participante.

Prin participarea la această manifestare, Aquatim dorește să-și arate deschiderea față de proiectele de cercetare și dezvoltare profesională ale tinerilor specialiști din cadrul UPT. Studenții care vizitat standul Aquatim în cele două zile de târg și-au arătat curiozitatea și interesul de a petrece o zi în compania specialiștilor Aquatim de la diverse compartimente pentru a descoperi care sunt responsabilitățile și satisfacțiile unei cariere în domeniul apei, dar și de a lucra cu tehnologii moderne, la standarde europene.

Se poate spune că colaborarea dintre Aquatim și Universitatea Politehnica a început acum 100 de ani, când inginerul Stan Vidrighin, cel care a proiectat și construit stația de epurare a apelor uzate și pe cea de tratare a apei potabile, a fost și unul dintre cei care au susținut și sprijinit înființarea unei școli politehnice în Timișoara, ocupând chiar și funcția de decan al Institutului Politehnic de la acea dată.