Colaborarea companiei noastre cu instituţii sau societăţi ce încurajează practicarea sportului reprezintă deja o tradiţie. Aquatim a dat mâna cu Smartfit, de ceva vreme, în programe extrem de interesante pentru angajaţi, de la sport în aer liber, la Ziua Serviciilor Publice, la ore de fitness pentru cauze nobile, în sălile proprii ale centrului.

Un astfel de parteneriat se reeditează în luna martie, în cadrul campaniei internaţionale Let’s move for a better world – proiect gândit de furnizorul de echipamente pentru Smartfit. Comunitatea “sportivă” din Aquatim este aşteptată, aşadar, în 16 martie, la concursul de…moves – unitate de măsură a efortului realizat în zona cardio, în fapt o întrecere activă şi distractivă, dedicată unei cauze minunate: donarea sumei de 5000 de euro – premiul concursului – unei instituţii de învăţământ! Mesajul social al campaniei este încurajarea copiilor să facă sport, într-o lume în care acesta pierde teren, zilnic. Dacă, prin contribuția angajaţilor Aquatim la ridicarea ştachetei de moves, Smartfit câștigă premiul, cei 5000 de euro vor ajunge la Clubul Sportiv Şcolar Bega Timişoara, cu ţinta clară de sprijinire a practicării în condiții mai bune a antrenamentelor elevilor.

Participanţii Aquatim la proiectul nobil vor purta tricouri personalizate, deci vor fi nu doar activi, ci şi vizibili!

Miercuri, 16 martie, la şase seara, în sala de sport Smartfit de pe Calea Buziaşului, peste 20 de angajaţi ai Aquatim vor lupta pentru o lume mai bună. Cine doreşte să se alăture campaniei este mai mult decât binevenit!