2014 a fost, pentru Aquatim, un an activ. Am continuat implementarea proiectului de investiții în apă și canalizare în județul Timiș, în valoare de 119 milioane de Euro, proiect finanțat din fonduri europene. Un moment important al proiectului a fost inaugurarea, în luna octombrie, a staţiei de epurare din Recaş, o investiţie de peste nouă milioane de lei. Acum, în decembrie, stația de epurare din Sânnicolau Mare este la câțiva pași de punerea în funcțiune. Noi rețele de canalizare au fost, de asemenea, finalizate pe o serie de străzi din localitățile cuprinse în proiect. În anul 2015, proiectul, însumând 300 km de conducte noi de apă și canalizare, 7 stații de epurare și 3 stații de tratare va fi finalizat.

Între timp, Aquatim a accesat încă 150 de milioane de Euro, pentru etapa a doua a Programului Operațional Sectorial Mediu, investiții care se vor derula până în anul 2020. Componenta de asistență tehnică din cadrul acestui program este în prezent în curs de licitare.

Activitățile societății s-au axat, pe lângă lucrările făcute pentru modernizarea infrastructurii, și pe îmbunătățirea serviciilor oferite clienților și profesionalizarea personalului. Toate acestea la un loc s-au dovedit o combinație bună, de vreme ce, pentru al doilea an la rând, rezultatele financiare obținute de Aquatim au fost recunoscute la nivel național, societatea clasându-se pe primul loc în Topul Național al Firmelor, organizat de Camera de Comerț și Industrie a României, pentru activitatea specifică – captarea, tratarea și distribuția apei. O performanță deosebită, în contextul în care tariful apei este unul din cele mai mici la nivel național, dovedește că societatea este eficientă economic și are o strategie viabilă de dezvoltare.

La sfârșitul unui an plin, cu realizări care aparțin întregii echipe, urez angajaților și colaboratorilor Aquatim și cititorilor AquaŞtiri sărbători fericite şi un An Nou cu bucurii şi împliniri!