Investițiile societății Aquatim vizează în primul rând îmbunătățirea serviciilor prestate. Pentru investițiile în infrastructură, societatea s-a orientat cu precădere către programele de finanțare ale Uniunii Europene, cu componentă nerambursabilă, care permit derularea unor programe de zeci, respectiv sute de milioane de Euro.
Cu toate acestea, compania de apă rezervă, an de an, o „felie” semnificativă din fondurile proprii destinate investițiilor, pentru refacerea, respectiv extinderea rețelelor de apă și canalizare. La sfârșitul anului 2014, investițiile finanțate din surse proprii se concretizează în conducte noi de apă și canalizare pe mai mult de 15 străzi din județ. Lucrările acoperă aproape 5 km de conducte de apă și peste 3,5 km de rețele de canalizare.

În Timișoara, au fost astfel reabilitate conductele de apă și branșamentele de pe strada Nicolae Andreescu, din zona Cerna-Calea Buziașului, a fost reparat un tronson de 300 m din conducta magistrală de pe str. Mareșal Constantin Prezan și a fost extinsă rețeaua de apă pe străzile Ștrandului și Crinului. În Ciacova, au fost înlocuite conducta de apă potabilă și branșamentele de pe strada Avram Iancu. Lucrări similare au fost executate în Sînnicolau Mare, pe Calea lui Traian și în Făget pe str. Gheorghe Garda.

În ce privește partea de canalizare, în Timișoara, pe str. Gavril Musicescu, s-a reparat chesonul stației de pompare a apei uzate și s-a extins rețeaua cu 1,2 km. Pe str. Mareșal Constantin Prezan, au fost refăcute canalul menajer și racordurile la canalizare pentru cinci imoble. În zona Michelangelo, s-a executat sistemul de evacuare a apei pluviale și a fost deviat un tronson de 100 m de canalizare pe Bv. Corneliu Coposu. În Deta, s-au realizat racordurile de pe str. Înfrățirii și sistemul de canalizare menajeră, iar în Recaș a fost extinsă rețeaua pe străzile Turnului și Ion Coja. În Ciacova s-au montat conducte noi de canalizare pe străzile N. Bălcescu și Ghiladului, în Sânnicolau Mare s-a înlocuit rețeaua pe str. G. Șincai și s-a extins canalizarea pe str. Drumul Saravale.

Tot în acest an, societatea a mai finalizat proiecte, care, deși nu țin de infrastructură, au un impact important în relația cu clienții. Aplicația de plată on-line, direct de pe site-ul Aquatim, a fost unul dintre acestea. Clienții pot plăti acum factura de apă de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil, în câteva minute, oriunde ar fi, cu condiția să aibă acces la internet. Cu aplicația on-line de pe www.aquatim.ro, societatea completează metodele alternative de plată, deja puse la dispoziția clienților, prin rețelele bancare, Poșta Română, PayPoint, terminalele Rompay și serviciul Westaco Express.

Nu în ultimul rând, la capitolul tendințe moderne de comunicare, Aquatim a pătruns, în 2014, în mediul online și pe rețelele sociale, fiind creat un cont de companie pe Facebook, unde clienții găsesc noutăți, campanii, comunicate de presă, lucruri interesante din domeniul de activitate, din Timișoara și din județ.