Implicarea companiei Aquatim SA în acțiuni menite să alunge neîmpliniri, înlocuindu-le cu bucurii de lungă durată este, demult, o constantă.

Campaniile noastre de responsabilitate socială merg mână în mână și suflet lângă suflet cu activitățile tehnice, specifice unei societăți de apă și canalizare, astfel că, într-un demers absolut obligatoriu și uman, livrăm, la pachet, apă și speranță. De ani buni și frumoși.

Drumul campaniilor de acest tip a fost și este cu dublu sens, unul definit de empatie: inițiativele noastre au prins teren fertil în zonele vizate de noi, respectiv solicitările venite în timp dinspre societate către noi au fost tratate, întotdeauna, cu un DA categoric. Ne-am întâlnit la mijlocul drumului și ne-am dat mâna, ca între oameni serioși, implicați, sensibili. Apoi…am rămas prieteni de cursă lungă, ceea ce ne bucură și onorează.

Ne-am concentrat, cu predilecție, pe ceea ce este fragil, pe copii și tineri care, din diferite motive ce țin de soartă sau conjunctură nefastă, nu-și pot oferi totul, căci n-au cum. Cu atât mai mare ne-a fost bucuria. Ce mai frumos decât să fii destinatarul recunoștinței celor care au cea mai mare nevoie de tine!

În curând, chiar de Mărțișor…continuăm să livrăm speranța! De data aceasta, copiilor Grădiniței din Șemlacu Mare. Cei 12 micuți, cu vârste între doi și șase ani, nu au norocul altora să-și poată duce orele, activitățile educaționale și recreative, într-un spațiu ca-n povești, pentru că grădinița lor nu este dotată corespunzător. Nu dispune de mobilier suficient sau modern, de jocuri interactive sau jucării, nu are materiale didactice necesare procesului de învățare, nu poate, așadar, oferi imaginea idilică a celor mai frumoși ani din viața unui copil…celor 12 locatari speciali. Aquatim și Asociația COPII, însă, pot!

Campania “Vestim OMENIA” este gândită exact pentru a le oferi o primăvară senină și un Mărțișor plin de emoție și culoare.

Copiii, ajutați de educatoare și de membrii Asociației, vor confecționa 250 de mărțișoare speciale, în care vor pune totul: măiestrie, candoare, sensibilitate, dorință, speranță, o poveste frumoasă care începe cu „a fost odată o grădiniță de vis!”. Mărțișoarele speciale vor fi dăruite doamnelor și domnișoarelor din Aquatim, care, vă asigurăm, sunt deja foarte nerăbdătoare să le poarte! Realizarea vestitorilor primăverii a fost posibilă cu sprijinul financiar al companiei noastre.

„Vestim OMENIA” nu se oprește aici, pentru că am decis ca, în holul instituției noastre, din strada Gheorghe Lazăr, nr.11 A, să instalăm o urnă destinată donațiilor, deschisă tuturor: angajaților proprii sau clienților, cu siguranță oamenilor cu suflet cald!

Haideți să facem un gest amplu și consistent, de început de primăvară! Împreună! Nu uitați că faptele bune se întorc, înmiit!